VOOR 1600
1600
1650
1700
1750
1800
1850
1900
19502000
ONBEKEND
CURIOSA
1850-1900
Overzicht van alle objecten uit deze periode.
Klik op het object van uw keuze voor meer informatie.
Collectie Keijser per tijdsperiode
Collectie bekijken per periode

Schuif met de cursor bovenin de tijdbalk naar een tijdsperiode van keuze (per 50 jaar) voor een overzicht van objecten per periode. Archeologische objecten staan onder de het kopje 'vóór 1600'. Ongedateerde objecten onder het kopje 'onbekend'. Door op een afbeelding klikken kunt u doorklikken naar de objectinformatie. 

Onder het kopje curiosa wordt het resterende deel van de Keijser collectie in delen gepubliceerd. Dit betreft een grote variëteit aan objecten waarop een granaatappel of rammelaar te zien is. Van antiek chinees porselein tot een smurf met rammelaar, schilderijen, prenten en meer, die onderdeel uitmaakten van Keijsers verzamelingen.

Objecten selecteren en opslaan

Om één of meerdere objecten te selecteren en de gegevens te downloaden, vink bij het object het vakje 'toevoegen aan lijst' boven de objectgegevens aan. Nadat uw selectie gereed is, klikt u op 'lijst' om een pdf met objectgegevens te downloaden. 

Zilvermerken en aanvullende afbeeldingen en informatie

Van sommige rammelaars zijn de merken of opschriften gefotografeerd, of is er extra informatie of een detailafbeelding. Deze bestanden zijn geheel rechtsonder in het scherm te vinden bij 'download informatie'.

contact | privacy | voorwaarden | colofon
lang: 1/collectie/10